Grote projecten? Bij van Heesch aan het juiste adres

 

Grote projecten zijn voor Van Heesch geen probleem. Omdat wij zijn hier stellig in geloven hebben we ons aangesloten bij Afbouw Alliantie. Bekijk de video en lees hieronder wat wij kunnen doen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Q82_lQMSwkE

 

Over Afbouw Alliantie
Een aantal ZZP’ers op het gebied van massieve scheidingswanden stukadoors en spuiters heeft zich verenigd in een coöperatie onder de naam Afbouw Alliantie. U kunt via Afbouw Alliantie profiteren van een selectie hoogwaardige, ervaren ZZP’ers die u zorgen uit handen nemen en puik werk afleveren.

Alleen ZZP’ers die voldoen aan de eisen die de Afbouw Alliantie zelf heeft vastgesteld, worden tot de coöperatie toegelaten. De leden bepalen, via het gekozen bestuur, wanneer ZZP’ers niet (meer) aan de eisen voldoen, om zo de kwaliteit van de eigen coöperatie te waarborgen. Voor u is dat de garantie dat alleen de beste ZZP’ers op uw projecten aan de slag gaan. ZZP’ers die goed werk leveren, die professioneel met elkaar en u samenwerken en waarop u kunt vertrouwen. Heeft u voorkeur voor een van onze ZZP’ers (of juist niet) dan houden we daar maximaal rekening mee. U moet zich comfortabel voelen, dat is wat telt.

Eén vast aanspreekpunt
De coördinatie van de werkzaamheden regelen we via één vast aanspreekpunt op de bouwplaats; een van onze ZZP’ers. Deze zorgt ervoor dat de met u afgestemde planning wordt gerealiseerd, zonder dat u daar omkijken naar heeft. En dat u uw wensen en opmerkingen bij één bekend gezicht kwijt kunt, die ook daadwerkelijk op de bouwplaats is en meewerkt (en dus tot in de kleinste details op de hoogte is).

Makkelijk en overzichtelijk
U maakt vooraf de (prijs)afspraken met de Afbouw Alliantie (wat een juridische rechtspersoon is) en ontvangt ook vanuit deze partij de offertes, goed gedocumenteerde bevestiging en duidelijke facturen. Wel zo makkelijk en overzichtelijk. Ook de afhandeling van individuele koperswensen kan prima door ons afgehandeld worden, inclusief bouwtekeningen en dergelijke.

Geen overbodige schakels
Een groot voordeel voor u is dat u direct te maken heeft met degene die het werk daadwerkelijk levert. Geen overbodige schakels dus en een veel hogere betrokkenheid. Want ons is er alles aan gelegen om het project naar wens uit te voeren. Wij voelen ons daar echt verantwoordelijk voor, want we maken er deel van uit.

De toekomst
In de bouw zijn coöperaties nog niet echt ingeburgerd. Maar in andere sectoren werken ZZP’ers al jaren succesvol in coöperatieverband. Wij zijn er van overtuigd dat deze nieuwe organisatievorm de toekomst heeft. Het past perfect in het huidige tijdsbeeld en bij de veranderde wensen van opdrachtgevers én ZZP’ers.

Blijvend scherpe prijzen

Door het saneren van overbodige schakels én het inzetten van betrokken, gemotiveerde ZZP’ers zijn wij er van overtuigd dat we u een heel scherpe prijs kunnen aanbieden. En een blijvend scherpe prijs. Bel of mail ons en we zullen u bewijzen dat het voortaan anders, beter en goedkoper kan.

Bekijk hier onze lopende projecten. Wij kunnen u referenties overleggen van een aantal grotere bouwbedrijven en aannemers waar wij voor werken zoals Boele en van Eesteren, Van der Voort, Bam, De Deurwaarders BV, De Raad BV, Breedijk bouw.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie.