Voor als het perfect strak moet; Airless spuitwerk

 

Wij zien steeds vaker dat klanten het fijn vinden om alles door eenzelfde bedrijf de wanden en plafonds te laten afwerken. Niet alleen het stukadoren kunnen wij verzorgen, maar ook het sausen (verven) van wanden en plafonds behoort tot onze werkzaamheden. Strak stukwerk op kleur gesaust is momenteel veel gevraagd.

Airless spuiten

Het opspuiten van muurverf geeft een mooier resultaat dan met de verfroller rollen. Het rollen laat altijd een structuur na terwijl je daar bij opspuiten geen last van hebt. Juist wanneer wanden en plafonds mooi glad zijn gestuct is het zonde om dit teniet te doen door de nadelen van rollen.
Airless spuiten zorgt voor gladde, egale en strakke wanden én plafonds. Bovendien neemt het aanbrengen minder tijd in beslag. Vooral glad stucwerk is ideaal om te spuiten. In een aantal gevallen zijn gestructureerde ondergronden zoals spack, glasweefsel, spachtelputz ook goed te spuiten.

Met veel passie en ervaring staan wij garant voor kwaliteit,betrouwbaarheid en flexibiliteit. Al onze medewerkers zijn vakkundige stukadoors en Spuiters. Wij kunnen u bijstaan bij het maken van uw keuze. Met een groot deel van onze klantenportefeuille hebben we dan ook al een lange relatie. Iets waar we oprecht trots op zijn.

Neem hier contact met ons op.