Spackspuitwerk, voor nieuwbouw en particulier

 

Spackspuitwerk een machinale afwerking die veelal wordt toegepast in de nieuwbouwsector. Spack is een kunsthars en kalk bevattende pasta die met een speciale spackmachine wordt aangebracht op wanden en plafonds.   Spackspuitwerk heeft een korrelstructuur die in allerlei diktes leverbaar is, van heel grof tot heel fijn.

Spack is een sierpleister die steeds meer wordt toegepast als wandafwerking in woonhuizen en kantoorpanden. Spack geeft een strakke en sterke wand- en plafondafwerking. Deze wand- en plafondafwerking is bovendien een van de meest voordelige keuzes die u kunt maken voor uw woning.
Hoe fijn of hoe grof de spack wordt gespoten bepaalt u zelf. De prijs voor het spackspuitwerk is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Standaard wordt spack in het wit met Brander Crystal gespoten. Echter de mogelijkheid om spack op kleur te laten spuiten is er ook. De kleur van de spack kan aan de hand van elke kleurenwaaier gekozen worden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het aanbrengen van spack voor uw woning. Van Heesch Stukadoors beschikt over de expertise om kleine en grote projecten aan te nemen. Wij werken met 220V- en 380V-spackmachines. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle projecten aan, van particulier tot grote nieuwbouwprojecten. Vraag hier uw offerte aan.

 

Voordelen
Een groot voordeel van spack is dat er doorgaans weinig tot niets aan de wanden voorbehandeld hoeft te worden.
Voorbehandeling en afwerking in één keer. Het is snel klaar.

 

Nadelen
Spackwerk is het lastig bij te werken als het beschadigd raakt. Later overschilderen is niet makkelijk in verband met baanvorming door de roller.  In kleur is het meteen een stuk duurder.
Ook kunt u bij ons terecht voor het spackspuiten van utiliteit -en nieuwbouwprojecten. Wij hebben diverse stalen zodat u zelf de mogelijkheden van het spackspuiten kunt bekijken. Met veel passie en ervaring staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Al onze medewerkers zijn vakkundige  stukadoors en spuiters. Wij kunnen u bijstaan bij het maken van uw keuze. Met een groot deel van onze klantenportefeuille hebben we dan ook al een lange relatie. Iets waar we oprecht trots op zijn.

Vraag hier onze referenties.

.

school alphen3